076-113 38 90 jessica@innovativab.se

ISP- rena lokaler, en fråga om trivsel & förtroende

Våra tjänster

FÖRETAGSSTÄD

FÖNSTERPUTS

STORSTÄDNING

BYGGSTÄD

ETABLERINGSSTÄD

GOLVUNDERHÅLL

FASTIGHETSSTÄD

ISP – för en perfekt helhetslösning

ISP, Innovativ Servicepartner, finns i Linköping och erbjuder i grunden städservice, men har breddat verksamheten med innovativa grepp inom service. Kunderna får en samarbetspartner som de kan lita på och som aldrig är längre än ett telefonsamtal bort.

ISP arbetar i första hand med företagsstäd i Linköping med omnejd. De vita och orange bilarna patrullerar staden för skräddarsydda lösningar inom kontorsstäd, byggstäd, trappstäd, specialstäd och övriga servicetjänster. Företagets VD, Pia Aspenström, berättar:

– Med vår erfarenhet som grund vill vi hjälpa kunden att hitta den bästa lösningen. Vi ser att behoven idag sträcker sig längre än till enbart städ – till exempel har vissa kunder beställt frukostservice. Vi försöker att erbjuda ett mix av tjänster, så att vi kan leverera ett perfekt servicepaket från en och samma firma.

Det kan vara frestande att pruta på priset genom t.ex. försämrade arbetsvillkor eller slarvig städning, men det är inte rätt väg.

– Den som vill köpa städ måste våga granska erbjudandena och se om det verkar rimligt; om det verkligen kan vara justa villkor och god service. Vår styrka ligger i att alltid hålla vad vi lovar och att alltid finnas där när kunden vill ha kontakt.

ISP vill fortsätta att växa och tar gärna nya avtal, men det får inte gå för fort.

– Vi tänker fortsätta att leva upp till våra ideal; arbetet ska vara hållbart på sikt, naturligtvis för kunden men också så att vår personal trivs, menar Pia.

Senaste nytt

Vi tackar för förtroendet att vi får sköta städningen på Peabs bodetablering Jägarsoldaten 1 i den nya stadsdelen Djurgården i Linköping där vi startade upp V42.

Vi ser fram emot ytterligare ett gott samarbete med PEAB på ett stort & spännande 3års projekt!

En mysig fredags kväll med gänget på Noi Tre! Alltid lika kul att ses över lite god mat & dryck en kväll 😊

Nya avtal i höst med Swepa AB, Renifoam AB & DSOLUTION AB i Linköping.
Nytt byggprojekt med Kron & Karlsson på Gripgatan i Linköping.

För fler nyheter, följ oss på våra sociala medier

Några av våra kunder

Låt oss hjälpa er med FÖRETAGSSTÄD FÖNSTERPUTS STORSTÄDNING Byggstäd Etableringsstäd Golvunderhåll Fastighetsstäd

076-113 38 90

Finnögatan 5C, 582 78 Linköping

556996-0056

2023 © Innovativ Servicepartner AB